Gratis bezorging vanaf € 50,-Op werkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis Bestelling gratis afhalen in onze winkel / showroom

Jura A7 Piano White

De kleine witte parel, met fantastische prestaties


Als je op zoek bent naar een compacte machine in de prijsklasse tot €1.000,- , dan is de Jura A7 Piano White wellicht wat voor je. De Jura A7 Piano White is van de nieuwste technieken voorzien en kan ook met één druk op de knop een fantastische cappuccino of Latte Macchiato zetten!

De Jura A7 is te vergelijken met de Jura A9 Platinum.

Artikelcode:: 15125

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 999,00

Op werkdagen voor 16.00 besteld, is morgen in huis.

Levertijd koffiemachines: 1 -3 werkdagen

Wilt u meer informatie bel ons dan gerust.

Erkend Jura Premium Partner met eigen showroom en werkplaats.

Kom gerust bij ons langs in de showroom en probeer uw koffiemachine.

Product Omschrijving

Details

Jura A7 Piano White

De witte kleine parel

Een ding is zeker; deze Jura A7 Piano White misstaat zeker niet in uw keuken en overtreft uw verwachtingen op het gebied van smaak. Met deze zeer compacte machine kunt u met één druk op de knop een cappuccino of latte macchiato zetten. Met intuïtieve bediening van de Jura A7 is de bediening eenvoudig en simpel. Druk 2 keer op de knop koffie en je krijgt 2 kopjes koffie zonder smaakverlies. Verder is deze machine uitgerust met het P.E.P.-systeem en de Aroma G3 molen voor de beste smaakprestaties. Al met al een compacte krachtpatser omhuld in witte elegantie

3de Generatie koffiemolen

De molen bepaalt voor een zeer groot deel de kwaliteit van de kop koffie. Waar Jura in 2012 al met de Aroma-+ molen een grote stap zette, doet zij dit in 2015 weer. De Aroma-+ molen was nog wat gevoelig voor onzuiverheden als houtjes en stenen, maar deze nieuwe generatie molen verwerkt deze onzuiverheden beter. Hiernaast is de maaleenheid ook retentieloos. Dit betekent dat er bij iedere bereiding 70% minder gemalen koffie in de maaleenheid achterblijft wat blootgesteld wordt aan zuurstof en dus smaakverlies. Met deze molen geniet u iedere kop weer van vers gemalen koffie.

P.E.P. :Pulserend Extractie Proces

De premium koffiemachines van Jura zijn snel en zijn sneller geworden door de snelle maaleenheid, maar de snelheid in het zetproces was nog een aandachtspunt. Vooral als het ging om het zetten van een espresso waarbij het van belang is dat de koffie lang in contact is met water om alle aroma’s uit de koffieboon te trekken en in het kopje te krijgen. De Jura Z6 heeft daarom het P.E.P. systeem gelanceerd, waarmee de pomp geregeld wordt en langzamer water doorlaat. Dit betekent dat de koffie langer in contact is met heet water en dus een volle body aan de espresso geeft.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Bereiding Koffie, 2 Koffie, Espresso, 2 Espresso, Cappuccino, Latte Macchiato, Heet Water, Melkschuim
Functionaliteit Gemalen koffie, One Touch
Aanbiedingen Nee
Variabele Zetgroep 6 - 10 g
Pulse Extraction Process (P.E.P.) Ja
Capaciteit Watertank 1,1 Liter
Inhoud Bonenreservoir 125 gram
Afmetingen B x H x D 23,9 x 32,3 x 44,5 cm

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):