Gratis bezorging vanaf € 50,-Op werkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis Bestelling gratis afhalen in onze winkel / showroom

Nieuw

Jura E6 Dark Inox

Voor de koffie- en espressoliefhebber


Als u op zoek bent naar een koffiemachine die een perfecte kop koffie of espresso bereidt van de hoogste kwaliteit, dan is de Jura E6 Dark Inox erg geschikt. Het is met de Jura E6 ook mogelijk om een cappuccino te bereiden door middel van het semi-one-touch principe.

De Jura E6 Dark Inox is ook verkrijgbaar in de Jura E60 Piano Black of Jura E6 Platina.Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis!
Artikelcode:: 15260

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 949,00

Op werkdagen voor 16.00 besteld, is morgen in huis.

Levertijd koffiemachines: 1 -3 werkdagen

Wilt u meer informatie bel ons dan gerust.

Erkend Jura Premium Partner met eigen showroom en werkplaats.

Kom gerust bij ons langs in de showroom en probeer uw koffiemachine.

Product Omschrijving

Details

Jura E6 Dark Inox

Perfect voor de koffieliefhebber

Sinds mei 2015 is het assortiment van Jura verrijkt met het verschijnen van de Jura E6 en de Jura E60. Met deze machines zet Jura, in het prijssegment tot € 1.000, scherp in. In de machines van de E-serie heeft Jura ook de 3de generatie maaleenheid verwerkt en het P.E.P. systeem voor perfecte espresso’s. De ideale machine om het beste uit uw kopje koffie of espresso te halen!

3de Generatie koffiemolen

De molen bepaalt voor een zeer groot deel de kwaliteit van de kop koffie. Waar Jura in 2012 al met de Aroma-+ molen een grote stap zette, doet zij dit in 2015 weer. De Aroma-+ molen was nog wat gevoelig voor onzuiverheden als houtjes en stenen, maar deze nieuwe generatie molen verwerkt deze onzuiverheden beter. Hiernaast is de maaleenheid ook retentieloos. Dit betekent dat er bij iedere bereiding 70% minder gemalen koffie in de maaleenheid achterblijft wat blootgesteld wordt aan zuurstof en dus smaakverlies. Met deze molen geniet u iedere kop weer van vers gemalen koffie.

P.E.P. :Pulserend Extractie Proces

De premium koffiemachines van Jura zijn snel en zijn sneller geworden door de snelle maaleenheid, maar de snelheid in het zetproces was nog een aandachtspunt. Vooral als het ging om het zetten van een espresso waarbij het van belang is dat de koffie lang in contact is met water om alle aroma’s uit de koffieboon te trekken en in het kopje te krijgen. De Jura E6 heeft daarom het P.E.P. systeem gelanceerd, waarmee de pomp geregeld wordt en langzamer water doorlaat. Dit betekent dat de koffie langer in contact is met heet water en dus een volle body aan de espresso geeft.

Voordelen

  • Nieuwste maaleenheid; voor iedere kop koffie de beste smaak
  • P.E.P. Pulserend Extractie Proces
  • TFT-display voor eenvoudige bediening
  • Vaatwasbestendige melkschuimer voor maximale hygiëne

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Bereiding Koffie, 2 Koffie, Espresso, 2 Espresso, Cappuccino, Heet Water, Melkschuim
Functionaliteit One Touch, TFT Display
Aanbiedingen Nee
Variabele Zetgroep 5 - 16 g Vacuüm
Pulse Extraction Process (P.E.P.) Ja
Capaciteit Watertank 1,9 Liter
Inhoud Bonenreservoir 280 gram
Afmetingen B x H x D 28,0 x 35,1 x 43,9 cm

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):