Gratis bezorging vanaf € 50,-Op werkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis Bestelling gratis afhalen in onze winkel / showroom

Jura GIGA X3 Professional

De nieuwe GIGA X3 Professional is ontwikkeld om te excelleren in elke kantoorruimte of lunchroom waar uw medewerkers kunnen genieten van een perfecte kop koffie. De machine biedt 30 voorgeprogrammeerde koffiespecialiteiten die met één druk op de knop te selecteren zijn. onder deze specialiteiten vindt u ook de populaire Flath White. De machine is zeer gebruiksvriendelijk en werkt vrijwel intuïtief door middel van een TFT scherm en de rotery switch.


De Jura Giga X3 professional maakt gebruik van een groot bonenreservoir geschikt voor 1.000 gram bonen. Eventuele toevoeging van een residudoorvoer en een restwaterafvoerset maakt de machine compleet en zorgt voor minimaal bijvullen.
Artikelcode:: 15002

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 4.585,90

Op werkdagen voor 16.00 besteld, is morgen in huis.

Levertijd koffiemachines: 1 -3 werkdagen

Wilt u meer informatie bel ons dan gerust.

Erkend Jura Premium Partner met eigen showroom en werkplaats.

Kom gerust bij ons langs in de showroom en probeer uw koffiemachine.

Product Omschrijving

Details

Technologieën

Niet alleen de voorgeprogrammeerde koffie specialiteiten zijn afzonderlijk naar uw eigen wens te programmeren maar ook het startscherm is te individualiseren. De machine biedt u de mogelijkheid om de namen van de producten te wijzigen en naar uw wensen te rangschikken op de display. De sterke keramische schijfmolen staat garant voor een nauwkeurig, homogeen en gelijkmatig maalproces gedurende vele jaren. Wat de Giga X3 bijzonder maakt is de combi uitloop die zo ontwikkeld is dat er bij het bereiden van latte macchiato eerst warme melk wordt bereid gevolgd door micro schuim en dit zonder pauze. Dit scheelt kostbare tijd.


Reiniging/hygiëne

Jura Staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke machines en dit vertaald zich terug in de reinigingsfuncties als ontkalking, spoelen en het reinigen van de machine, dit wordt vrijwel automatisch gedaan en zijn enkel een paar handelingen voor nodig. Hierdoor blinkt de GIGA X3c Professional door bijzonder lange onderhoudsintervallen uit.


Individualiseerbaar

Dankzij een groot aanbod aan toebehoren zoals de kopjeswarmer, de melkkoeler, de set afvoer koffieresidu, de set afvoer restwater en de interface voor afrekeningssystemen alsmede dankzij een aantrekkelijk assortiment aan meubelen kan voor ieder toepassingsgebied een optimaal en aan de behoeften aangepaste totaaloplossing worden samengesteld.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Bereiding Koffie, 2 Koffie, Espresso, 2 Espresso, Ristretto, 2 Ristretto, Cappuccino, 2 Cappuccino, Latte Macchiato, 2 Latte Macchiato, Flat White, Macchiato, Caffè Latte, Heet Water, Melk, Melkschuim
Functionaliteit Gemalen koffie, One Touch, TFT Display
Aanbiedingen Nee
Variabele Zetgroep 5 - 16 g
Pulse Extraction Process (P.E.P.) Nee
Capaciteit Watertank 5 liter
Inhoud Bonenreservoir 1000 gram
Afmetingen B x H x D Nee

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):