Gratis bezorging vanaf € 50,-Op werkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis Bestelling gratis afhalen in onze winkel / showroom

Nieuw

Jura GIGA X7 Professional

De Jura X7 Professional is de apotheose van jarenlange ontwikkeling in Zwitserland. Dit product heeft alles in zich wat van de moderne volautomaat wordt verwacht: Perfecte koffie, excellente espresso en alle melkspecialiteiten met een druk op de knop.Met vaste wateraansluiting: Jura GIGA X7c Professional


In Black Aluminium: Jura GIGA X8 Professional


Artikelcode:: 13585

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 6.037,90

Op werkdagen voor 16.00 besteld, is morgen in huis.

Levertijd koffiemachines: 1 -3 werkdagen

Wilt u meer informatie bel ons dan gerust.

Erkend Jura Premium Partner met eigen showroom en werkplaats.

Kom gerust bij ons langs in de showroom en probeer uw koffiemachine.

Product Omschrijving

Details

Complete oplossing voor de perfecte koffiebereiding

De Jura GIGA X7 professional is de complete oplossing voor uw koffievoorziening op kantoor, in de kantine én zelfs in de horeca. De machine beschikt over twee high performance molens, voorzien van vlakke, keramische maalschijven, hierdoor kunt u twee verschillende soorten koffiebonen gebruiken.

De X7 is voorzien van twee complete heet water systemen, waardoor er tegelijkertijd melkschuim en koffie bereid kan worden. Hierdoor kunt u snel alle gewenste melkspecialiteiten bereiden, van cappuccino en koffie verkeerd, tot latte macchiato en de hippe flat white. Door de dubbele uitgifte is het zelfs mogelijk twee cappuccino tegelijkertijd te bereiden.

De capaciteit van de GIGA X7 is ruim bemeten. Met twee bonenreservoirs van ieder 650 gram, een watertank van 5 liter en een grote residubak zal de machine slechts eens per 40 consumpties geleegd hoeven worden. Met een doorvoerkit is deze capaciteit nog te verhogen en de Jura GIGA X7c Professional beschikt over een vaste wateraansluiting.

Door het compacte ontwerp en het afneembare watertank is de X7 vrijwel overal te plaatsen. Het aluminium frontpaneel geeft de machine de finishing touch en geeft blijk van de Zwitserse precisie waarmee deze machine is ontwikkeld.

Als toevoeging raden wij aan de Cool Compressor naast de Jura X7 te plaatsen. Met deze melkkoeler beschikt u direct over gekoelde melk. Een andere, kleinere optie hiervoor is de Piccolo melkkoeler of de Cool Control Wireless. Om uw opstelling helemaal compleet te maken adviseren wij ook de koppenwarmer te overwegen.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Bereiding Koffie, 2 Koffie, Espresso, 2 Espresso, Ristretto, 2 Ristretto, Cappuccino, 2 Cappuccino, Latte Macchiato, 2 Latte Macchiato, Flat White, Macchiato, Caffè Latte, Heet Water, Melk, Melkschuim
Functionaliteit Gemalen koffie, One Touch, TFT Display
Aanbiedingen Nee
Variabele Zetgroep 5 - 16 g
Pulse Extraction Process (P.E.P.) Nee
Capaciteit Watertank 5 liter
Inhoud Bonenreservoir 2 x 650 gram
Afmetingen B x H x D Nee

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):