Gratis bezorging vanaf € 50,-Op werkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis Bestelling gratis afhalen in onze winkel / showroom

Nieuw

Jura X6

Koffie- en espressospecialist op het werk


Met de Jura X6 voor handen weet je één ding zeker; Perfecte koffie-, espresso- en heetwater bereiding. Simpeler en robuuster kan Jura de koffiemachine niet maken voor op kantoor en op het werk. Melkspecialiteiten zijn met de Jura X6 dus niet mogelijk, maar dat maakt de machine dan ook erg makkelijk te reinigen door de intelligente onderhoudsprogramma's.De Jura X6 is NU leverbaar bestel de Jura X6 en ontvang een GRATIS Installatie, Demonstratie en koffiepakket t.w.v. €200,- !

Artikelcode:: 15154

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2.413,95

Op werkdagen voor 16.00 besteld, is morgen in huis.

Levertijd koffiemachines: 1 -3 werkdagen

Wilt u meer informatie bel ons dan gerust.

Erkend Jura Premium Partner met eigen showroom en werkplaats.

Kom gerust bij ons langs in de showroom en probeer uw koffiemachine.

Product Omschrijving

Details

Koffie- en espressospecialist op het werk

Met de Jura X6 voor handen weet je één ding zeker; Perfecte koffie-, espresso- en heetwater bereiding. Simpeler en robuuster kan Jura de koffiemachine niet maken voor op kantoor en op het werk. Melkspecialiteiten zijn met de Jura X6 dus niet mogelijk, maar dat maakt de machine dan ook erg makkelijk te reinigen door de intelligente onderhoudsprogramma's.

Modernste technologieën voor perfecte productbereiding

Ook in de Jura X6 zijn de nieuwste succesvolle technologieën te vinden. Zo is in de Jura X6 de G3-maaleenheid geïntegreerd waarmee je verzekerd bent dat het maalsel ronduit perfect is en je iedere kop vers gemalen koffiebonen hebt voor de optimale koffiesmaak.

Wat ook de smaak bevorderd bij de espresso's is het P.E.P.-systeem (Pulse Extraction Process) waarbij er met dezelfde druk langzamer water door de koffie wordt gepompt. Dit zorgt voor een betere extractie en een espresso die in balans is.

Met een extra thermoblok is het mogelijk om voor de theeliefhebber 3 verschillende temperaturen heetwater te kunnen bereiden. Zo kun je dus bij zwarte thee heetwater van 95 - 100 graden zetten en bij groene thee 70 - 75 graden voor de beste extractie van thee.

Intelligente reinigingsprogramma's

Het reinigingsprogramma en ontkalkingsprogramma zijn eenvoudig uit te voeren door de instructies stap voor stap te volgen via het display.

Zakelijke Features

Wat de Jura X6 ook kenmerkt zijn de verschillende features die voor zakelijk gebruik ontworpen zijn. We sommen ze even op:

  • Kannenfunctie
  • Afsluitbare bonencontainer
  • Bonencontainer uitbreidbaar tot 1.000 gram koffiebonen
  • Vaste wateraansluiting optioneel
  • Maalgraad afstelbaar met speciale sleutel
  • Producten blokkeerbaar

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Bereiding Koffie, 2 Koffie, Espresso, 2 Espresso, Ristretto, 2 Ristretto, Heet Water
Functionaliteit TFT Display
Aanbiedingen Nee
Variabele Zetgroep 5 - 16 g Vacuüm
Pulse Extraction Process (P.E.P.) Ja
Capaciteit Watertank 5,0L
Inhoud Bonenreservoir 500 gram
Afmetingen B x H x D 37,3 x 47,0 x 46,1 cm

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):