Gratis bezorging vanaf € 50,-Op werkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis Bestelling gratis afhalen in onze winkel / showroom

Nieuw

Jura X8

Robuust en veelzijdig


In een handomdraai zet je met de Jura X8 diverse koffie- en melkspecialiteiten. Het is zelfs mogelijk om 2 melkspecialiteiten tegelijk te zetten met de Jura X8.


Ook aan de theedrinker wordt gedacht met speciale temperatuurstanden voor zwarte thee en groene thee voor optimale extractie.De Jura X8 is uit voorraad leverbaar. Op werkdagen vóór 16.00 besteld, is morgen in huis!

Artikelcode:: 15100

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2.897,95

Op werkdagen voor 16.00 besteld, is morgen in huis.

Levertijd koffiemachines: 1 -3 werkdagen

Wilt u meer informatie bel ons dan gerust.

Erkend Jura Premium Partner met eigen showroom en werkplaats.

Kom gerust bij ons langs in de showroom en probeer uw koffiemachine.

Product Omschrijving

Details

Robuust en veelzijdig

Met de nieuwe Jura X8 vult Jura het gat tussen de bekroonde GIGA-lijn en de Xs-, XJ en WE-serie. De Jura X8 is ontworpen waarvoor deze bedoeld is; een zakelijke omgeving waar iedereen met eenvoud de koffiemachine moet kunnen bedienen.

Modernste technologieën voor perfecte productbereiding

Ook in de Jura X8 zijn de nieuwste succesvolle technologieën te vinden. Zo is in de Jura X8 de G3-maaleenheid geïntegreerd waarmee je verzekerd bent dat het maalsel ronduit perfect is en je iedere kop vers gemalen koffiebonen hebt voor de optimale koffiesmaak.

Wat ook de smaak bevorderd bij de espresso's is het P.E.P.-systeem (Pulse Extraction Process) waarbij er met dezelfde druk langzamer water door de koffie wordt gepompt. Dit zorgt voor een betere extractie en een espresso die in balans is.

Verder is de X8 uitgerust met een tweede thermoblok waarmee het mogelijk is om direct 2 cappuccino's tegelijk te bereiden. Dit zorgt ervoor dat je dus snel veel melkspecialiteiten kunt bereiden in een kortere tijd. Tevens maakt dit het ook mogelijk om voor de theeliefhebber 3 verschillende temperaturen heetwater te kunnen bereiden. Zo kun je dus bij zwarte thee heetwater van 95 - 100 graden zetten en bij groene thee 70 - 75 graden voor de beste extractie van thee.

Intelligente reinigingsprogramma's

Melk is een hygiëneproduct wat vraagt om regelmatig en structurele reiniging. Met de speciaal ontworpen reinigingsbakje en reinigingsprogramma's is de schoonmaak van de Jura X8 kinderspel. Volg de aanwijzingen op het display en met maximaal 5 minuten per dag is de koffiemachine vrij van melkresten.

Verder is het reinigingsprogramma en ontkalkingsprogramma eenvoudig uit te voeren en ook daarvoor staan alle instructies weergegeven op het display.

Zakelijke Features

Wat de Jura X8 ook kenmerkt zijn de verschillende features die voor zakelijk gebruik ontworpen zijn. We sommen ze even op:

  • Kannenfunctie
  • Afsluitbare bonencontainer
  • Bonencontainer uitbreidbaar tot 1.000 gram koffiebonen
  • Vaste wateraansluiting optioneel
  • Maalgraad afstelbaar met speciale sleutel
  • Producten blokkeerbaar

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Bereiding Koffie, 2 Koffie, Espresso, 2 Espresso, Ristretto, 2 Ristretto, Cappuccino, 2 Cappuccino, Latte Macchiato, 2 Latte Macchiato, Flat White, Caffè Latte, Heet Water, Melk, Melkschuim
Functionaliteit Gemalen koffie, One Touch, TFT Display
Aanbiedingen Nee
Variabele Zetgroep 5 - 16 g Vacuüm
Pulse Extraction Process (P.E.P.) Ja
Capaciteit Watertank 5,0L
Inhoud Bonenreservoir 500 gram
Afmetingen B x H x D 37,3 x 47,0 x 46,1 cm

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):