Gratis bezorging vanaf € 50,-Op werkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis Bestelling gratis afhalen in onze winkel / showroom

Marcafè

Marcafè

Excellente Italiaanse koffie

De koffiebonen van Marcafè worden gebrand in Giulianova, aan de Adriatische Zee in Italië. De rijke espressocultuur in Italië heeft Marcafè geïnspireerd tot het branden van de beste Italiaanse koffies.

13 Artikel(en)

per pagina

13 Artikel(en)

per pagina

Waarom Marcafè?

Hendriks Coffee is exclusief importeur van Marcafè. Deze samenwerking is ontstaan na het eindeloos proeven en proberen van koffies uit Italië, waarbij de blends van Marcafè unaniem gekozen werden tot de lekkerste koffiebonen. De state-of-the-art koffiebranderij van Marcafè waarborgt de kwaliteit van de koffie.


Single roasted

Alle koffiebonen worden voor het blenden apart gebrand en opgeslagen. Hierdoor worden koffiebonen van dezelfde afkomst en hetzelfde formaat samen gebrand. Zou er voor het branden en opslaan geblend worden, dan zouden kleine bonen verbranden, waar grotere bonen niet genoeg verhit worden. Ook zullen de kleine bonen in de opslag naar beneden zakken, waardoor de melange in de zak niet gelijk is.


Slow roasted

De koffiebonen worden op lagere temperatuur, langere tijd gebrand waardoor de natuurlijke aroma's van de koffiebonen behouden blijven. In elke soort koffiebonen van Marcafè is daarom een duidelijke balans tussen zuren en bittere smaken te ontdekken.


Schone koffie

Voor, tijdens en na het branden van de koffiebonen worden deze gezuiverd van takjes, steentjes en vliesjes. Hiermee kan Marcafè garanderen dat de koffiebonen schoon en zuiver zijn.