Gratis bezorging vanaf € 50,-Op werkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis Bestelling gratis afhalen in onze winkel / showroom

TOEBEHOREN

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 32

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 32

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toebehoren

De koffie toebehoren zijn de producten die de naast de koffie en de koffiemachine de koffievoorziening verrijken. Uiteraard weet iedereen dat je in de kantine, lunchruimte of elk ander vertrek waar er koffie geschonken wordt in ieder geval een koffiemachine en koffie aanwezig is. Echter ben je er nog niet met alleen die twee.


Om koffie te kunnen drinken zijn ook bekers nodig, en hoe handig is een lepel of plastic roerstaafje wel niet als je koffie of melk in de koffie drinkt. Al deze toebehoren vind je op deze pagina.


Welke categorieën toebehoren zijn er?

Er zijn verschillende categorieën die hieronder stuk voor stuk worden besproken met een beknopte uitleg.


Disposables

Onder de koffie toebehoren vallen de disposables dit zijn plastic of kartonnen bekers die te gebruiken zijn om koffie of thee in te schenken, over het algemeen zijn deze bekers van betere kwaliteit (dus dikkere wanden) zodat ze niet vervormen door de hitte en deze hitte ook vast houden. Bij disposebles moet je ook denken aan de roerstaafjes die van plastic of van hout zijn. Dat gezegd te hebben zijn de houten roerstaafjes beter voor het milieu en dus aan te raden.


Melk en topping

Deze categorie is toegewijd aan melk toevoeging voor de koffie of de cappuccino en andere melk specialiteiten die vaak te selecteren zijn in de grotere koffiemachines. De verschillende toppingen zijn geschikt voor alle espresso, fresh brew of instant machines die een extra container hebben voor een cappuccino topping. Wanneer deze topping in contact komt met water veranderd deze in een melk laag die als schuim op de koffie komt te liggen en dus uitermate geschikt om de cappuccino of andere melkspecialiteiten te voorzien van een schuimlaag. Er is naast de reguliere topping ook biologische topping verkrijgbaar. Tevens zijn er melkcups of creamersticks te verkrijgen om de koffie iets zoeter te maken


Cacaopoeder

De warme chocolademelk is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de grotere zakelijke koffiemachines. deze producten hebben dezelfde eigenschappen als de topping, doormiddel van water bij het product te gieten ontstaat er in het geval van de cacao poeder direct chocolademelk. het verschil in de soorten cacaopoeder is het percentage cacao dat er in de poeders verwerkt is.


Suiker

Suikersticks die per 1000 stuks zijn verpakt of automatensuiker dat per 10 x 1000 gram verpakt is zijn om de koffie of thee zoeter te maken.


Soep

16:00 cup a soup!! Dit geldt niet voor de cup a soup bij hendriks coffee, deze zijn de hele dag door te drinken en ook een product dat in de categorie toebehoren is ingedeeld.