De Jura Herfstinnovaties 2016

Jura koffiemachines nieuw

Afgelopen maandag 26 september was het Jura Dealer Event in het Louwman Museum in Den Haag. Hier presenteerde Jura Nederland de nieuwste Jura koffiemachines die vanaf oktober gelanceerd worden en bestelbaar zijn. Het primeur van de avond was dan toch zeker wel de Jura Z8, die net als de Z6 wéér de concurrentie achter zich laat!


Het Neusje van de zalm, de Jura Z8

Het design van de Jura Z8 is gebaseerd op de al eerder succesvolle Jura Z6. Wij hadden al gezien dat de Jura Z6 intern genoeg ruimte over had maar wij wisten nog niet precies wat het vervolg hiervan zou worden. Afgelopen maandagavond werd dat duidelijk en wat blijkt? De Jura Z8 bevat 2 pompen en 2 thermoblokken voor ultieme prestaties! Door deze upgrade kan je nu gemakkelijk een kannetje koffie zetten of een Barista Lungo met één druk op de knop.

jura z8 aluminiumJura z8  

Naast die prestaties heeft de Jura Z8 een 4,3 inch touchscreen display waarmee de bediening erg eenvoudig is en je dus makkelijk door de producten heen kan swipen.

De verkoopprijs van de Jura Z8 Aluminium bedraagt €2.999,-. Dat is inderdaad een flink prijskaartje, maar je krijgt er dan ook de top van de top voor terug waarbij je verzekerd bent van de allerbeste kop koffie!

Benieuwd naar wat de Jura Z8 zo uniek maakt? Bekijk dan onze uitgebreide blog over de nieuwe Jura Z8.

Bekijk de Jura Z8 in de webshopJura Z8 Full Option

Vernieuwde J-serie

Wij zaten al met trappelende voetjes te wachten op de nieuwe Jura koffiemachines in de J-serie. De nieuwe technieken hebben ze ook in de nieuwe Jura J6 doorgevoerd waardoor ook de J-serie weer een topproduct van de laatste stand is geworden.

Het design heeft nog steeds het kenmerkende lijnenspel van de J-serie, maar het display en de uitloop zijn flink vernieuwd.

Jura J6 foto1Jura J6 foto2

Zo heeft de Jura J6 een verticaal display wat Jura nog niet eerder heeft gedaan, maar mag er wat ons betreft zeker zijn. Hiermee is ook de bediening overzichtelijk en gemakkelijk geworden, zodat je met één druk op de knop al diverse bereidingen kan zetten.

De Jura J6 komt in twee varianten uit. Dit is de Jura J6 Brilliant Silver en de Jura J6 Piano White. Respectievelijk kosten deze € 1.999,- en € 1.899,-. Klik hieronder op één van de machines om verder te kijken en te bestellen.

Jura J6 Brilliant SilverJura J6 Piano White

De Jura E8 in een nieuw jasje

De Jura E8 is één van de hardlopers op dit moment en is verkrijgbaar in de Jura E8 Chrome, Jura E8 Platina en Jura E80 (tijdelijk model). Jura heeft een nieuwe variant uitgebracht, namelijk de Jura E8 Dark Inox.

De frontpanelen zijn uitgevoerd in een mat donker grijze kleur wat deze Jura E8 zeker klasse geeft in onze ogen. Voor dit model is de prijs € 1199,-

  Jura E8 Dark InoxJura Dark Inox

Een nieuwe instap met geweldige espresso

Jura presenteerde ook een nieuwe compacte machine in de A-serie. Dit is de Jura A1 geworden en lijkt enorm veel op de Jura Micro 1, maar dan in het jasje van de A-serie.

Als we kijken naar de nieuwe Jura A1 dan heeft deze intern een fantastische upgrade gekregen om een perfecte espresso te zetten. Zo zit in de nieuwe Jura A1 de Jura G3-molen voor de beste consistente maalgraad en is ook hier het P.E.P.-systeem geïntegreerd. De combinatie van deze technieken zorgt ervoor dat de espresso uit deze machine puur en puur genieten is!

De Jura A1 is uitgebracht in de Jura A1 Piano Black en de Jura A1 Piano White. De prijs van deze machines? Allebei de modellen € 699,-! In onze ogen de perfecte eerste Jura koffiemachine voor de espresso en koffieliefhebber.

Jura A1 Piano BlackJura A1 Piano White

Nieuwigheidje Jura E6

En ten slotte is de Jura E6 ook een beetje vernieuwd met een nieuwe draaiknop. De nieuwe draaiknop voelt een stuk beter aan en straalt meer kwaliteit uit dan voorheen!