Gratis bezorging vanaf € 50,-Op werkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis Bestelling gratis afhalen in onze winkel / showroom

Jura E8 Dark Inox (2019)

Kwaliteit met één druk op de knop


De Jura E8 Dark Inox bezit de nieuwste technieken als het P.E.P.-systeem, Vacuüm Clean zetgroep en de Aroma G3- molen. Hiermee is deze Jura koffiemachine in haar prijsklasse onverslaanbaar op smaak en prestatie.
Met één druk op de knop kunt u al snel een Cappuccino, Latte Macchiato of Flat White bereiden.De Jura E8 Dark Inox is ook te verkrijgen als E8 Chrome, E8 Platina en E80 Piano Black.
De Jura E8 Dark inox is op voorraad. Op werkdagen voor 16:00 besteld, is morgen in huis!

Artikelcode:: 15267

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1.249,00

Op werkdagen voor 16.00 besteld, is morgen in huis.

Levertijd koffiemachines: 1 -3 werkdagen

Wilt u meer informatie bel ons dan gerust.

Erkend Jura Premium Partner met eigen showroom en werkplaats.

Kom gerust bij ons langs in de showroom en probeer uw koffiemachine.

Product Omschrijving

Details

Jura E8 Dark Inox

Met één druk op de knop, perfecte koffiespecialiteiten

In oktober 2015 lanceerde Jura al eerder de Jura E8-serie die een groot succes is geweest, vanwege de bijzonder goede prijs/kwaliteitsverhouding. Nu is de Jura E8 terug in een nieuw design. De Jura E8 Dark Inox is de hoogste klasse in de E-serie. Deze is voorzien van de 3de generatie molen, P.E.P. Systeem, vernieuwde zetgroep en de One Touch functie. Met één druk op de knop bereidt u eenvoudig en snel smaakvolle koffiespecialiteiten. Verder kenmerkt de E8 zich door de hoogwaardig kunststof panelen aan de voorzijde en met de Easy Cappuccinatore die zelf vaatwasserbestendig is!

Met één druk op de knop

Met het TFT display wordt het duidelijk dat u met één druk op de knop een Flat White, Cappuccino of Latte Macchiato kunt zetten. Vervolgens hoeft u alleen nog maar te wachten totdat de bereiding klaar is. Met de Easy Cappuccinatore kunt u de opschuimer afstellen op de door u gewenste melkschuimvolume. Met de Jura E8 Dark Inox kunt u tevens een portie melk zetten, ideaal voor bijvoorbeeld chocomel. De melkopschuimer is tevens vaatwasserbestendig waardoor deze optimaal gereinigd wordt. U hoeft de opschuimer alleen maar los te halen en in de vaatwasser te doen.

3de Generatie koffiemolen

De molen bepaalt voor een zeer groot deel de kwaliteit van de kop koffie. Waar Jura in 2012 al met de Aroma-+ molen een grote stap zette, doet zij dit in 2015 weer. De Aroma-+ molen was nog wat gevoelig voor onzuiverheden als houtjes en stenen, maar deze nieuwe generatie molen verwerkt deze onzuiverheden beter. Hiernaast is de maaleenheid ook retentieloos. Dit betekent dat er bij iedere bereiding 70% minder gemalen koffie in de maaleenheid achterblijft wat blootgesteld wordt aan zuurstof en dus smaakverlies. Met deze molen geniet u iedere kop weer van vers gemalen koffie.

P.E.P. :Pulserend Extractie Proces

De premium koffiemachines van Jura zijn snel en zijn sneller geworden door de snelle maaleenheid, maar de snelheid in het zetproces was nog een aandachtspunt. Vooral als het ging om het zetten van een espresso waarbij het van belang is dat de koffie lang in contact is met water om alle aroma’s uit de koffieboon te trekken en in het kopje te krijgen. De Jura E8 heeft daarom het P.E.P. systeem, waarmee de pomp geregeld wordt en langzamer water doorlaat. Dit betekent dat de koffie langer in contact is met heet water en dus een volle body aan de espresso geeft.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Bereiding Koffie, 2 Koffie, Espresso, 2 Espresso, Ristretto, 2 Ristretto, Cappuccino, Latte Macchiato, Flat White, Heet Water, Melk, Melkschuim
Functionaliteit Gemalen koffie, One Touch, TFT Display
Aanbiedingen Nee
Variabele Zetgroep 5 - 16 g Vacuüm
Pulse Extraction Process (P.E.P.) Ja
Capaciteit Watertank 1,9 Liter
Inhoud Bonenreservoir 280 gram
Afmetingen B x H x D 28,0 x 35,1 x 43,9 cm

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):