Gratis bezorging vanaf € 50,-Op werkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis Bestelling gratis afhalen in onze winkel / showroom

Jura E8 Platina (2019)

Kwaliteit met één druk op de knop


De Jura E8 Platina bezit de nieuwste technieken als het P.E.P.-systeem, Vacuüm Clean zetgroep en de Aroma G3- molen. Hiermee is deze Jura koffiemachine in haar prijsklasse onverslaanbaar op smaak en prestatie.
Met één druk op de knop kunt u al snel een Cappuccino, Latte Macchiato of Flat White bereiden.De Jura E8 Platina is ook te verkrijgen als E8 Chrome en E80 Piano Black. De E8 Chrome heeft standaard een profi cappuccinatore waarmee de hoeveelheid melkschuim ingesteld kan worden.
Als je toch zelf de melkschuimhoeveelheid aan wilt passen, dan is de profi cappuccinatore los bij te bestellen.
Bij uw machine wordt het volgende pakket meegestuurd:


Voordeelpakket M


  • 4 x 250 gram Hendriks Coffee koffiebonen

  • 1 x Voucher ter waarde van €60,00 voor koffiebonenArtikelcode:: 15247

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1.249,00

Op werkdagen voor 16.00 besteld, is morgen in huis.

Levertijd koffiemachines: 1 -3 werkdagen

Wilt u meer informatie bel ons dan gerust op 0316-294771

Erkend Jura Premium Partner met eigen showroom en werkplaats.

Maak een afspraak in onze showroom om uw koffiemachine te proberen

Product Omschrijving

Details

Jura E8 Platina

Met één druk op de knop, perfecte koffiespecialiteiten

In mei 2015 lanceerde Jura al eerder de Jura E6 en Jura E60 wat tot op heden een groot succes is, vanwege de bijzonder goede prijs/kwaliteitsverhouding. Deze machines maken gebruik van het semi-one-touch principe (een druk op de knop en stoomknop opendraaien) en het was dus wachten op de One Touch variant van deze machines. Vanaf oktober 2015 introduceert Jura dan ook de nieuwe koffiemachines in de E-serie in wel 3 varianten. De verschillende varianten zijn: Jura E8 Chrome, Jura E8 Platina en de Jura E80 Piano Black. De Jura E8 Platina is de hoogste klasse in de E-serie. Deze is voorzien van de 3de generatie molen, P.E.P. Systeem, vernieuwde zetgroep en de One Touch functie. Met één druk op de knop bereidt u eenvoudig en snel smaakvolle koffiespecialiteiten.

Met één druk op de knop

Met het TFT display wordt het duidelijk dat u met één druk op de knop een Flat White, Cappuccino of Latte Macchiato kunt zetten. Vervolgens hoeft u alleen nog maar te wachten totdat de bereiding klaar is. Met de Profi Cappuccinatore kunt u de opschuimer afstellen op de door u gewenste melkschuimvolume. Met de Jura E8 Chrome kunt u tevens een portie melk zetten, ideaal voor bijvoorbeeld chocomel. De melkopschuimer is tevens vaatwasserbestendig waardoor deze optimaal gereinigd wordt. U hoeft de opschuimer alleen maar los te halen en in de vaatwasser te doen.

3de Generatie koffiemolen

De molen bepaalt voor een zeer groot deel de kwaliteit van de kop koffie. Waar Jura in 2012 al met de Aroma-+ molen een grote stap zette, doet zij dit in 2015 weer. De Aroma-+ molen was nog wat gevoelig voor onzuiverheden als houtjes en stenen, maar deze nieuwe generatie molen verwerkt deze onzuiverheden beter. Hiernaast is de maaleenheid ook retentieloos. Dit betekent dat er bij iedere bereiding 70% minder gemalen koffie in de maaleenheid achterblijft wat blootgesteld wordt aan zuurstof en dus smaakverlies. Met deze molen geniet u iedere kop weer van vers gemalen koffie.

P.E.P. :Pulserend Extractie Proces

De premium koffiemachines van Jura zijn snel en zijn sneller geworden door de snelle maaleenheid, maar de snelheid in het zetproces was nog een aandachtspunt. Vooral als het ging om het zetten van een espresso waarbij het van belang is dat de koffie lang in contact is met water om alle aroma’s uit de koffieboon te trekken en in het kopje te krijgen. De Jura E6 heeft daarom het P.E.P. systeem gelanceerd, waarmee de pomp geregeld wordt en langzamer water doorlaat. Dit betekent dat de koffie langer in contact is met heet water en dus een volle body aan de espresso geeft.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Bereiding Koffie, 2 Koffie, Espresso, 2 Espresso, 2 Ristretto, Ristretto, Cappuccino, Latte Macchiato, Flat White, Heet Water, Melk, Melkschuim
Functionaliteit Gemalen koffie, One Touch, TFT Display
Aanbiedingen Nee
Variabele Zetgroep 5 - 16 g Vacuüm
Pulse Extraction Process (P.E.P.) Ja
Capaciteit Watertank 1,9 Liter
Inhoud Bonenreservoir 280 gram
Afmetingen B x H x D 28,0 x 35,1 x 43,9 cm

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):