Gratis bezorging vanaf € 50,-Op werkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis Bestelling gratis afhalen in onze winkel / showroom

Jura Z6 Diamond Black (2019)

Perfectie en Performance


De Jura Z6 is dé koffiemachine uit het Premium segment van Jura. Met diverse bekroningen van de Consumentenbond is de Jura Z6 uitgeroepen tot beste koffievolautomaat!


De Jura Z6 is in het Aluminium en Diamond Black te verkrijgen.

Bekijk hier onze review van de Jura Z6


Artikelcode:: 15245

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2.390,00

Op werkdagen voor 16.00 besteld, is morgen in huis.

Levertijd koffiemachines: 1 -3 werkdagen

Wilt u meer informatie bel ons dan gerust.

Erkend Jura Premium Partner met eigen showroom en werkplaats.

Kom gerust bij ons langs in de showroom en probeer uw koffiemachine.

Product Omschrijving

Details

Jura Z6 Diamond Black

Een nieuwe generatie, onovertroffen

Waar Jura haar concurrentie op de markt al heeft laten voelen dat de Jura koffiemachines in het topsegment horen legt zij dit keer de lat nog een stuk hoger. De succesvolle premium serie, de Z-serie, krijgt een nieuw gezicht, namelijk dat van de Jura Z6. Niet alleen aan de buitenkant kent de machine een nieuw gezicht maar ook aan de binnenkant heeft Jura stappen gemaakt waardoor u nóg betere koffie en koffiespecialiteiten kunt zetten. Ook de buitenkant heeft een premiumwaardige upgrade gekregen met een aluminium voor- en bovenkant zodat dit een lustobject voor het oog wordt.

Geen smaakverlies

De Jura Z6 is uitgerust met een Vacuüm Clean zetgroep. Dit wil zeggen dat na iedere bereiding de zetgroep de laatste druppels uit de zetgroep zuigt. Dit zorgt ervoor dat er geen smaakvermenging optreed bij een volgende kop koffie.

3de Generatie koffiemolen

De molen bepaalt voor een zeer groot deel de kwaliteit van de kop koffie. Waar de Jura Z6 in 2015 al met de Aroma-G3 molen een grote stap zette, doet zij dit in 2019 weer. Om de koffiekwaliteit nog verder te verbeteren is de Z6 vanaf 2018 uitgerust met de Professional Aroma-molen. Hiernaast is de maaleenheid ook retentieloos. Dit betekent dat er bij iedere bereiding 70% minder gemalen koffie in de maaleenheid achterblijft wat blootgesteld wordt aan zuurstof en dus smaakverlies. Met deze molen geniet u iedere kop weer van vers gemalen koffie.

P.E.P. :Pulserend Extractie Proces

De premium koffiemachines van Jura zijn snel en zijn sneller geworden door de snelle maaleenheid, maar de snelheid in het zetproces was nog een aandachtspunt. Vooral als het ging om het zetten van een espresso waarbij het van belang is dat de koffie lang in contact is met water om alle aroma’s uit de koffieboon te trekken en in het kopje te krijgen. De Jura Z6 heeft daarom het P.E.P. systeem gelanceerd, waarmee de pomp geregeld wordt en langzamer water doorlaat. Dit betekent dat de koffie langer in contact is met heet water en dus een volle body aan de espresso geeft.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Bereiding Koffie, 2 Koffie, Espresso, 2 Espresso, 2 Ristretto, Ristretto, Cappuccino, Latte Macchiato, Flat White, Macchiato, Caffè Latte, Heet Water, Melk, Melkschuim
Functionaliteit Gemalen koffie, One Touch, TFT Display
Aanbiedingen Nee
Variabele Zetgroep 5 - 16 g Vacuüm
Pulse Extraction Process (P.E.P.) Ja
Capaciteit Watertank 2,4 Liter
Inhoud Bonenreservoir 280 gram
Afmetingen B x H x D 32,0 x 37,5 x 45,0 cm

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):