Gratis bezorging vanaf € 50,-Op werkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis Bestelling gratis afhalen in onze winkel / showroom

Jura Z8 Diamond Black (2019)

Compleet en perfect


De nieuwe Jura Z8 Diamond is gebaseerd op de gerenommeerde Jura Z6, maar Jura heeft het gepresteerd om de lat nóg hoger te leggen. De Jura Z8 is afgewerkt met een 4,3 inch touchscreen waarmee de Jura Z8 erg gebruiksvriendelijk is. Daarnaast kan deze machine zowel een perfecte espresso als een grote lungo zetten met de beste smaak. Tevens is het mogelijk om een kannetje koffie te zetten!

Bekijk hier onze review van de Jura Z8


Artikelcode:: 15302

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2.989,99

Op werkdagen voor 16.00 besteld, is morgen in huis.

Levertijd koffiemachines: 1 -3 werkdagen

Wilt u meer informatie bel ons dan gerust.

Erkend Jura Premium Partner met eigen showroom en werkplaats.

Kom gerust bij ons langs in de showroom en probeer uw koffiemachine.

Product Omschrijving

Details

Jura Z8 Diamond Black

Compleet en perfect

Waar Jura met de Jura Z6 in 2015 en 2016 de Consumentenbond al wist de overtuigen van haar klasse, weet de Jura Z8 de lat nog hoger te leggen op het gebied van prestaties en functionaliteit. Door middel van het 4,3 inch touchscreen kun je eenvoudig met één druk op de knop diverse producten bereiden als een espresso, cappuccino, latte macchiato of zelfs een kannetje koffie! Verder is het mogelijk om ook een grote Lungo te zetten, zonder dat dat ten koste van de smaak gaat.

Nieuwe functionaliteiten

De Jura Z8 kent de volgende nieuwe functionaliteiten ten opzichte van de andere Jura koffiemachines.
  • Powerboost heetwater-functie
    Door het nieuwe intelligente heetwater-systeem is het mogelijk om snel een kop heet water te zetten op 3 verschillende temperatuurniveau's in 30 seconden.
  • Lungo Barista, Caffé Barista en Kannetje Koffie
    Door het nieuwe Powerboost systeem is het mogelijk om met de Jura Z8 ook grote koffies of zelfs een kan koffie te zetten, zonder dat dat ten koste gaat van de smaak. Dit doet de Jura Z8 door in dezelfde tijd meer water door de zetgroep te laten stromen zodat de smaak goed in balans blijft. Het resultaat is een heerlijke zachte kop koffie.
  • 4,3 inch Touchscreen
    Met het 4,3 inch Touchscreen vernieuwt de Jura Z8 de gebruiksvriendelijkheid van de machine. Touch & Slide je eigen koffies tijdens de bereiding zoals jij dat wil.

Geen smaakverlies

De Jura Z8 is uitgerust met een Vacuüm Clean zetgroep. Dit wil zeggen dat na iedere bereiding de zetgroep de laatste druppels uit de zetgroep zuigt. Dit zorgt ervoor dat er geen smaakvermenging optreed bij een volgende kop koffie.

Professionele koffiemolen

De molen bepaalt voor een zeer groot deel de kwaliteit van de kop koffie. Waar Jura in 2015 al met de Aroma-G3 molen een grote stap zette, doet zij dit in 2018 weer. De Professional Aroma-molen is de nieuwe standaard voor het vlaggenschip van Jura. Hiernaast is de maaleenheid ook retentieloos. Dit betekent dat er bij iedere bereiding 70% minder gemalen koffie in de maaleenheid achterblijft wat blootgesteld wordt aan zuurstof en dus smaakverlies. Met deze molen geniet u iedere kop weer van vers gemalen koffie.

P.E.P. :Pulserend Extractie Proces

De premium koffiemachines van Jura zijn snel en zijn sneller geworden door de snelle maaleenheid, maar de snelheid in het zetproces was nog een aandachtspunt. Vooral als het ging om het zetten van een espresso waarbij het van belang is dat de koffie lang in contact is met water om alle aroma’s uit de koffieboon te trekken en in het kopje te krijgen. De Jura Z8 heeft daarom het P.E.P. systeem gelanceerd, waarmee de pomp geregeld wordt en langzamer water doorlaat. Dit betekent dat de koffie langer in contact is met heet water en dus een volle body aan de espresso geeft.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Bereiding Koffie, 2 Koffie, Espresso, 2 Espresso, 2 Ristretto, Ristretto, Cappuccino, Latte Macchiato, Flat White, Macchiato, Caffè Latte, Heet Water, Melk, Melkschuim
Functionaliteit Gemalen koffie, One Touch, TFT Display
Aanbiedingen Nee
Variabele Zetgroep 5 - 16 g Vacuüm
Pulse Extraction Process (P.E.P.) Ja
Capaciteit Watertank 2,4 Liter
Inhoud Bonenreservoir 280 gram
Afmetingen B x H x D 32,0 x 37,5 x 45,0 cm

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):