Gratis bezorging vanaf € 50,-Op werkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis Bestelling gratis afhalen in onze winkel / showroom

JURA ZAKELIJK

7 Artikel(en)

per pagina

7 Artikel(en)

per pagina

Waarom een Jura?

Zwitserse kernwaarden

Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaam en service zijn de waarden die Jura in het bloed zitten. Jura is het enige bedrijf dat zich volledig heeft toegelegd op de ontwikkeling en productie van volautomaten. Door deze focus is Jura al jaren de het synoniem voor een optimaal koffieresultaat, eenvoudige bediening én een subliem design.


Optimaal koffieresultaat

Een team van maar liefst zeventig koffie-ingenieurs zijn jaar in, jaar uit bezig met de ontwikkeling van volautomaten van Jura. Tezamen werken zij aan één doel: het ultieme koffieresultaat met één druk op de knop. Dit resultaat is het gevolg van een precieze maling van koffiebonen en een zuivere extractie door het injecteren van heet water. Onlangs hebben de koffie-ingenieurs een nieuwe standaard gelanceerd voor koffie-extractie: P.E.P. (Pulse Extraction Process). Dit revolutionaire systeem zorgt voor een optimale, rijke extractie, ook bij koffiespecialiteiten van een klein volume zoals espresso.


Eenvoudige bediening

Gebruiksgemak is een van de kernwaarden van Jura. Wanneer een gebruiker voor het eerst zijn machine in gebruik neemt, moet deze intuïtief zijn favoriete koffiespecialiteit kunnen bereiden. Vrijwel alle volautomaten van Jura worden uitgerust met een TFT-scherm, waardoor de machine zelfverklarend en eenvoudig te bedienen en te onderhouden is.


Subliem design

De vormen en het materiaal van de volautomaten weerspiegeld de hoogwaardige technologie die in deze behuizing schuilt. De hoogwaardige kunststoffen blijven mooi, gedurende de levensduur van de machine. De premium-series van Jura gaan hierin nog verder. Neem bijvoorbeeld de Z-serie, hier kiest Jura voor een 3 mm dikke front- en topaankleding waardoor deze machine het pronkstuk van uw keuken zal vormen.


Complete oplossing voor elk gebruik

Voor thuisgebruik

De volautomaten van Jura tillen koffiebeleving naar een ander niveau door het unieke design, bedieningscomfort en een perfect koffieresultaat.


Voor zakelijk gebruik

Op de werkplek schitteren de Jura machines door de intuïtieve bediening en het koffieresultaat waarmee uw medewerkers én uw gasten blij verrast zullen zijn.


Met een Jura volautomaat profiteert u van:

  • Verse gemalen koffiebonen voor elke kop koffie
  • Vrije keus in gebruik van koffiebonen, u kunt op zoek naar uw eigen smaak
  • Het gemak van één druk op de knop en een contante kwaliteit
  • Eenvoudig onderhoud voor een optimaal behoud van uw machine


Het onderhoud van uw Jura koffiemachine.

Jura staat niet alleen bekend om haar vooruitstrevende technologie en haar aansprekende design, maar ook vanwege het gebruiksgemak van de koffiemachines. Dit geldt niet alleen voor de bediening, maar ook voor het onderhoud.


Reiniging

Na 220 koffiebereidingen óf 180 inschakelingen zal uw Jura aangeven dat het tijd is voor reiniging. In tegenstelling tot veel andere merken wordt niet van u verwacht dat u technische delen uit de machine hoeft te bouwen om deze reiniging uit te voeren. Bij Jura wordt simpelweg gebruikgemaakt van een automatisch programma. De machine zal vragen de residubak en lekschaal te legen, waarna op het display de melding ‘tablet inwerpen’ verschijnt. Met behulp van het 2-fasen reinigingstablet van Jura wordt het complete koffiesysteem, inclusief de uitloopjes gereinigd.


Ontkalking

Een andere melding die uw Jura kan geven is ‘ontkalken’. Afhankelijk van de ingestelde waterhardheid zal dit ongeveer na 80 liter gevraagd worden. Ook het proces van ontkalken is een automatisch programma dat in 45 minuten voltooid is. Nadat de residubak en de lekschaal zijn geleegd zal de machine vragen om het ‘middel in tank’ te werpen. Dit ontkalkingsmiddel wordt verdund met water, zodat er uiteindelijk 500 ml vloeistof in de watertank zit. Nadat dit middel het totale watersysteem heeft gereinigd, zal de machine vragen de watertank opnieuw te vullen met vers water. Het ontkalkingsmiddel wordt zodoende uit de machine gespoeld en uw machine is weer klaar voor gebruik.