Gratis bezorging vanaf € 50,-Op werkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis Bestelling gratis afhalen in onze winkel / showroom

JUST T

JUST T

FOR A NEW GENERATION OF TEA DRINKERS

JUST T is het resultaat van kennis en smaak die van generatie op generatie is doorgegeven. Als kind liep Lars Ellerbrock met zijn opa door de pakhuizen vol thee in Hamburg. Met die ervaring is hij in 2000 het merk JUST T gestart. JUST T staat voor:


 • Passie voor thee
 • Gevoel voor trends en ontwikkelingen
 • Koploper op het gebied van smaakontwikkeling
 • Verantwoordelijkheid voor mens en milieu
 • Thee is voor Lars Ellerbrock niet alleen een grondstof, maar ook een filosofie. In vergelijk met andere theesoorten is JUST T een modern, hoogwaardig product met een redelijke prijs.

  5 Artikel(en)

  per pagina

  5 Artikel(en)

  per pagina

  UTZ certificering

  Waar mogelijk wordt gekozen voor UTZ gecertificeerde grondstoffen. Dit certificaat staat voor een duurzame bewerking van plantages en voor betere kansen voor de boeren. Het UTZ programma biedt boeren de mogelijkheid betere methodes te gebruiken, waardoor de opbrengsten verhoogd worden, zonder het land uit te putten of te beschadigen.


  Biologisch

  Biologische verbouwing is gericht op de duurzame bewerking van land en bescherming van natuurlijke bronnen. 50% van het JUST T assortiment is voorzien van het EU-Bio certificaat.