Gratis bezorging vanaf € 50,-Op werkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis Bestelling gratis afhalen in onze winkel / showroom

Over HCKoffie.nl

HCKoffie.nl is de webshop van Hendriks Coffee uit Zevenaar. Middels deze webshop bieden wij onze klanten de mogelijkheid om ons complete assortiment te bekijken en te bestellen.

Hendriks Coffee is opgericht in 2014. Met jaren ervaring in de ontwikkeling van koffiemachines, hebben wij besloten onze kennis in te zetten om onze klanten te voorzien van de lekkerste koffie. Hendriks Coffee is inmiddels uitgegroeid tot dé koffiespecialist in de regio, waar je terecht kunt voor koffie, koffiemachine, onderhoud en reparatie.

Voor meer informatie over ons kunt u kijken op www.hendrikscoffee.nl

Beleef en proef het verschil!

In onze showroom / winkel is er de mogelijkheid om diverse Jura koffiemachines te testen op smaak en gebruiksvriendelijkheid. Wij helpen je graag bij de keuze van een koffiemachine zodat je zeker weet dat de machine past bij jouw wensen.

Verder hebben wij ook alle onderhoudsmiddelen op voorraad en kunt u ook koffiebonen bij ons kopen. Wij adviseren je graag welke koffie bij jou hoogstwaarschijnlijk in de smaak zal vallen.

Mochten er nog twijfels of vragen zijn, dan staat ons team voor je klaar!

Graag tot ziens in onze showroom / winkel!

Team Hendriks Coffee